Тип:
Разположение:
« back

Справочник на купувача

Къде да купите?

Този въпрос е много субективен. Мястото на имота в известен смисъл е по-важно от неговото състояние. Интериорът на жилището Ви подлежи на ремонт и подмяна, но мястото му не може да се промени. Когато избирате квартала, града или селото, където да купите, трябва да мислите за Вашите и на Вашето семейство дългосрочни житейски планове. Нашите брокери ще могат да Ви дадат информация за района, където е имотът, в т.ч. за транспортните комуникации, търговските обекти, учебни заведения и други. 

Какви са дългосрочните перспективи на пазара?

След 2002 пазарът на недвижими имоти в България се активизира и тази тенденция засегна всички региони и пазарни сегменти. Тя се дължеше, както на търсене на имоти от чужденци, така и от нарасналите възможности на българите да купят жилищен имот с банков кредит и на повишената икономическа активност и растежа на икономиката. За съжаление този растеж доведе и до съществено изкривяване в повечето сектори на пазара на недвижими имоти и най-вече при ваканционните имоти по черноморието и в ски курортите.

След като цените се повишаваха в продължение на повече от 8 години, в края на 2007 година настъпи известно отрезвяване на пазара на ваканционни и селски имоти, а в края на 2008 глобалната финансова криза доведе и до задържане и спад на цените на по-голяма част от градските имоти.

В момента се наблюдава съществен превес на предлагането и купувачите имат отлична възможност да избират от голям брой имоти и да купят на много по-изгодни цени в сравнение с 2008 година. По всичко изглежда, че тази тенденция ще се запази поне до края на 2013 година.

Как Стара планина пропъртис може да Ви помогне?

Ние предоставяме всички услуги, свързани с покупката на имот, на едно място и използването на услугите на Стара планина пропъртис осигурява на купувачите следните предимства:

  • Нашите клиенти правят избор от богат каталог с имоти в регионите, в които работим
  • Имаме дългогодишен опит на пазара
  • Познаваме добре пазара на недвижими имоти и можем да Ви дадем адекватен съвет относно всички въпроси, свързани с покупката
  • За Вашето обслужване ще се грижи персоналът на един от нашите местни офиси, където работят професионалисти с опит
  • Покриваме всички аспекти на процеса на покупката
  • Нашите комисионни са конкурентни
  • Не събираме такса за транспорт за огледи на имоти
  • Можем да осигурим проучване от инженер-конструктор, в случай че решите да купите имот чрез нас
  • Предлагаме всички услуги след продажбата – поддръжка на имоти, даване под наем, ремонт и ново строителство.

Каква е следващата стъпка?

Продължавайте да проверявате нашата интернет страница за имоти за продажба, които съответстват на Вашето търсене, тъй като ежедневно има нови оферти. Списъкът с имотите не е изчерпателен и в нашите офиси ще получите информация за повече оферти, отколкото са показани на интернет страницата. Най-добрият вариант е да ни посетите, за да обсъдим Вашето търсене и да Ви предложим подходящи оферти.
© Copyright notice: Всички права запазени от Стара планина пропъртис ЕООД – 1998-2013
« back
web designweb design by dotStudio en bg