Тип:
Разположение:

Услуги

Търсене на подходящи оферти и огледи на имоти

Преди да посетите нашия офис Ви предлагаме да разгледате информацията за имотите за продажба на този сайт. Имайте предвид, че не е възможно да публикуваме всички имоти от нашия каталог и е най-добре да се свържете с нас по телефона или да изпратите изискванията си по електронна поща. Така ще Ви отговорим като изпратим и други оферти, които отговарят на Вашите изисквания, заедно с информация за нашите услуги.

Когато планирате огледи на имоти в регион, отдалечен от мястото, където живеете, добре е да предвидите повече от един ден, за да опознаете добре региона, комуникациите и отделните села, ако търсите селски имот, или кварталите, ако търсите градски. Това ще Ви даде възможност да съобразите избора си с важни критерии извън състоянието на конкретния имот като местоположение, отдалеченост от основни пътища, от училища, търговски обекти, транспортни връзки и т.н. Ако търсите селски имот, имайте предвид, че огледите ще изискват продължително пътуване.

Дори и да сте набелязали имоти за оглед от нашата интернет страница, ние Ви съветваме да оставите окончателното решение за това кои имоти ще видите докато обсъдите изискванията си с наш брокер в един от офисите ни. Това ще Ви даде възможност да изберете въз основа на по-подробна информация и да не губите време за имоти, които не съответстват на някои от Вашите важни критерии.

След като пристигнете при нас ще получите подробна информация за имотите, от които се интересувате, и нашите брокери ще Ви предложат и други подходящи за Вашето търсене. Вие ще имате последното решение за това кои имоти да посетите. По време на огледите ще получите информация, както за конкретния имот, така и за заобикалящия го район или квартал.

Правен съвет

След като изберете имот, е необходимо да се предприемат стъпки за извършване на правната работа, свързана с покупката. Вие ще можете да изберете адвокат или, ако желаете, ние можем да Ви препоръчаме. Във всички случаи ние ще съдействаме на Вас и на Вашия адвокат за набавяне на цялата необходима информация за извършване на сделка.

Адвокатът ще направи обстойна проверка на документите на имота и ще Ви информира за евентуални нередности, както и за възможностите за тяхното отстраняване. Той ще подготви предварителен и окончателен договор за покупката.

Предварителният договор не винаги е необходим, но ако искате да резервирате имота и да сте сигурни, че продавачът ще изпълни ангажиментите, които е поел, предварителният договор е документа, в който трябва внимателно, подробно и със съблюдаване изискванията на закона, да се опишат правата и задълженията на продавача и купувача. Ако не сключвате предварителен договор, окончателният договор трябва да съдържа допълнителни клаузи, свързани със състоянието и предаването на имота.

Застраховки на имущество

При желание от Ваша страна ще организираме или ще Ви посъветваме относно застраховането на недвижимия имот, който закупите чрез нас. Има множество застрахователни компании и повечето предлагат подобни условия. Според нас истинска проверка за един застраховател е реакцията му в случай на застрахователно събитие. Ние работим само със застрахователи, за които сме сигурни, че се отзовават в кратък срок и имат разумни условия при щети в застрахования имот.

Повече информация за застраховка на недвижимо имущество...

Ипотечни кредити

Всички български банки предлагат ипотечни заеми за недвижим имот. През последните месеци поради ипотечната криза в света българските банки преразгледаха политиката си и в настоящия момент получаването на ипотечен заем е значително по-трудно. Относително по-лесно е получаването на кредит за закупуване на имот ново строителство, завършено или поне с акт 14 в градовете.

Повече информация за ипотечни кредити за имоти в България...

Управление на имоти

Ако купите ваканционен или друг имот, в който няма да живеете постоянно, може би е добра идея да ангажирате фирма, която да се грижи за него във Ваше отсъствие. Често ще бъде необходимо да се плащат сметки за ток, за поддръжка на общи части или да се провери покривът след зимата или след буря. Нашите колеги от БПМ могат да Ви помогнат във всички тези отговорности.

Услугата "Управление на имот" включва регулярни посещения на имота, уреждане на малки ремонти, свързани с поддръжката, когато се налага, плащане на сметки за ток, вода и газ, охрана, уреждане на застраховка, почистване, косене и поддръжка на басейн, както и посрещане и настаняване на Вашите гости във Ваше отсъствие.

Строителство и ремонт

Независимо дали Вашият проект е за освежаване на имот, частичен или пълен ремонт или ново строителство, можем да Ви съдействаме. Чрез нашата фирма за управление на имоти и проекти БПМ предлагаме консултации на място на обекта, подготовка на подробна количествено-стойностна сметка за строително-ремонтните работи, организиране на целия инвестиционен процес, включително подготовка на идейни и работни проекти, получаване на съответните строителни разрешения и т.н. Свържете се с нас за по-подробна информация.

Имоти под наем

Тъй като имаме офиси в ключовите туристически дестинации в България, както и добра позиция в интернет, получаваме множество запитвания за имоти под наем. Нашите услуги, свързани с наемането, включват всичко необходимо за даване под наем на Вашия имот от плащане на сметките до оказване съдействие на квартирантите по време на техния престой. Ние редовно даваме отчет на собствениците на наетите имоти и се стремим да постигнем максимална заетост.

Обзавеждане

Най-добре е да обзаведете сами Вашия имот, но това не винаги е възможно. Понякога Ви е необходим някой, който да следи отблизо обзавеждането във Ваше отсъствие, особено когато то отнема повече време. Нашите колеги от БПМ ще Ви предложат добър съвет и ще осъществят дейнстите, които изискват време, което не можете да отделите. В зависимост от Вашите нужди ще организираме доставка и монтаж на мебели, уреди, осветителни тела, аксесоари или надзор по време на монтажа, както и необходимите плащания.

web designweb design by dotStudio en bg